Devotion Outdoor Nieuws

Line-up Devotion in Carnaval Style!

Kris Kross Amsterdam, HOUSEQUAKE, La Fuente, Ruben Vitalis, Shermanology, D-Rashid, Outsiders, The Darkraver, Ruthless, Korsakoff, Dj Adaro, Bass Chaserz, Freddy Moreira, CHILDSPLAY, Team Rush Hour, Ben Liebrand, DJ Jean, Billy The Kit, Noir, Artento Divini, Asino, DJ MEM Official and many many more 🎭

Lees meer »

DEVOTION MAAKT LINE-UP BEKEND!!

Op zaterdag 15 juni zal Devotion Outdoor 2019 plaatsvinden op het evenemententerrein aan de Olympiaweg in Alkmaar. Met maar liefst 6 Stages in geheel eigen muziekstijl gaan we deze dag rocken!!!

Lees meer »

Devotion Outdoor in Noordhollands Dagblad

Aan de formule wordt niet gesleuteld, maar de organisatie kiest voor de editie van 2019 wel voor een andere naam. Het dance-event Beatcoin gaat verder als Devotion Outdoor en wordt dit jaar op zaterdag 15 juni gehouden.

Lees meer »

Beatcoin wordt Devotion Outdoor. Persbericht d.d. 22.12.2018

Na een fantastische eerste editie heeft de organisatie van Beatcoin toch besloten onder een andere naam verder te gaan. Vorig jaar tijdens het bedenken van een festivalnaam zaten we midden in de “hype” van de Bitcoin en mede daardoor leek het ons leuk er Beatcoin van te maken met een knipoog naar deze cryptomunt.

Lees meer »

Beatcoin Festival Nieuws

Beatcoin Festival early bird kaarten gaan hard nu. De allerlaatste early bird kaarten in de verkoop. Stopt dinsdag 29 mei 21:00

Zoals jullie wel gemerkt hebben zijn er al veel mensen die al kaarten hebben voor Beatcoin festival.Met de super en mega early bird had je een zeer leuke korting. Nu de mega en super early bird uitverkocht zijn is er alleen nog de normale early bird kaart te koop.Deze leuke prijs pakker kost maar 33,50 euro. Toch nog steeds een heel leuk voordeel voor jou.Voor dat geld heb je een super leuk festival met 50 dj's en 5 volwaardige stages.

Lees meer »