Beatcoin wordt Devotion Outdoor. Persbericht d.d. 22.12.2018

Gepubliceerd op 22 december 2018 om 18:00

Na een fantastische eerste editie heeft de organisatie van Beatcoin toch besloten onder een andere naam verder te gaan. Vorig jaar tijdens het bedenken van een festivalnaam zaten we midden in de “hype” van de Bitcoin en mede daardoor leek het ons leuk er Beatcoin van te maken met een knipoog naar deze cryptomunt.

Beatcoin wordt Devotion Outdoor

Omdat wij van de negativiteit af willen die er rond de Bitcoin hangt en ons alleen maar met positieve zaken bezig willen houden met louter positieve mensen hebben wij voor een nieuwe frisse naam gekozen. Wij streven naar minimaal de zelfde beleving, het juiste gevoel, uitgevoerd door nagenoeg dezelfde personen maar met nog meer passie en toewijding. 

Daarom is Beatcoin ...............Devotion geworden!!! 

De organisatie van Devotion Outdoor is bezig met hostings partijen die net zo “devoted” zijn als ons en deze zullen wij half januari bekend maken. Wij hopen iedereen weer te zien op 15-06-2019 op de Olympiaweg in Alkmaar om er weer een onvergetelijke dag van te maken!!

 

Onze website zal begin januari helemaal af zijn en zijn voorzien van alle benodigde informatie. Tot die tijd willen we iedereen vragen ons te volgen middels onze Social Media kanalen.

Reactie plaatsen

Reacties

Bjorn Voorne
5 jaar geleden

Wij zijn er weer bij! Nu al zin in :-)

Tes
5 jaar geleden

WHOEHOE gaaf!!! present!

Roy van de Velder
5 jaar geleden

Duimen voor de hele dag zon! Tickets zijn binnen! We hebben er weer zin in hoor.

Liselotte
5 jaar geleden

100% aanwezig! Vorig jaar was voor herhaling vatbaar zeg maar