ROUTE

Er leiden meerdere wegen naar Devotion Festival! Weet jij al hoe je er komt?

Openbaar vervoer

Vanaf Alkmaar centraal station: neem hier bus 165 naar Egmond aan Zee. Stap uit bij de Olympiaweg. De bus stopt voor de deur van het Devotion Festival-terrein! De bus gaat één keer per half uur, om 23 en om 53 minuten over ieder uur.

Met de auto

Vanaf Amsterdam: volg de borden richting Den Helder (N9), neem afslag naar Egmond (N512) en volg de instructies op de aangewezen borden en van de verkeersregelaars.
Vanaf Den Helder: volg de borden richting Alkmaar (N9), neem afslag Egmond (N512) en volg de instructies op de aangewezen borden en van de verkeersregelaars.
Vanaf Hoorn: volg de borden richting Alkmaar (N243), Ring Alkmaar (West N242) en volg de borden richting Den Helder (N9), neem afslag naar Egmond (N512) en volg de instructies op de aangewezen borden en van de verkeersregelaars.

Parkeren

Parkeren is GRATIS en op 5 minuten lopen van het festival terrein, volg de instructies op de aangewezen borden en van de verkeersregelaars. Er is niet continue toezicht op de parkeerplaats. De organisatie houdt zich niet verantwoordelijk voor vermissing en/of schade aan de voertuigen.

Op de fiets

Het Devotion Festival-terrein ligt aan de Olympiaweg achter de wijk Hoefplan op weg naar Egmond aan Zee. Vóór het terrein is er de mogelijkheid om je fiets te stallen, hier is geen toezicht op. De organisatie houdt zich niet verantwoordelijk voor vermissing van en/of schade aan fietsen.

Kiss & ride

Volg de borden en de aanwijzingen van de verkeersregelaars, kan niet missen!

Taxi

Op het grote parkeerterrein (voor het wielerstadion) zullen taxi’s klaar staan om jullie veilig weg te brengen. Volg de instructies op de aangewezen borden en van de verkeersregelaars.